keskiviikko 17. elokuuta 2011

Aku kotiutuu

Kotiutuminen on onnistunut mielestäni hyvin. Öisin ei itketä ja untakin riittää joskus jopa 3-4 tuntia putkeen. Vahinkoja sattuu enemmän ja välillä vähemmän. Mamma kuitenkin jaksaa rampata yölläkin ulkona ja viime yönäkin sitten seistiin lähes puoli tuntia, kun Akulla jännitti pissata pimeässä vaikka valot oli laitettu pihalle päälle.

Kissan kanssa aletaan olla aika sinut. Leikkiminen on vielä vähän yksipuolista, ei sovi nuo tyylit yhteen. Ehkä se kohta löytyy yhteinen sävelkin.

Naksuttimelle ehdollistaminen aloitettiin tänään, sisko oli sitä jo kai eilen harjoitellut. Aku ei ole suuremmin ahne tai ruoalle perso, joten sopivan motivoivan makupalan löytäminen oli haastavampaa. Sellainen kuitenkin löytyi Oltermanni-juustosta.

Parvorokotuskin käytiin ottamassa varmuuden vuoksi. Ei sitä tautia tällä suunnalla ole ollut, mutta mistä sen koskaan tietää.

Taluttimessa kävelyä on harjoiteltu ja ainakin nyt vielä se sujuu hienosti. Pelottavat uudet maisemat voivat olla osasyynä tähän. Akuhan ulkoilee lähes aina irti, kun vielä ainakin pysyy omalla pihalla ongelmitta ja ajoittain sitten ulkoaitauksessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti